Bluetooth Firmware -ohjelmiston päivitys

Lataa Bluetooth-yhteensopivan Alpine-laitteen uusin ohjelmistopäivitys.

1. Yhteensopivuustaulukot

Ohjelmistopäivitystä ei tarvitse tehdä, jos langaton yhteys avautuu moitteettomasti kannettavaan lisälaitteeseen.

Selvitä Alpinen Bluetooth Firmware -ohjelmistoversio ja vertaa tietoja matkapuhelimesi ominaisuuksiin. Käytä hyväksesi yhteensopivuustaulukkoa

Valitse Alpine-laite nähdäksesi lisätiedot.

CDE-103BT, CDE-113BT

CDE-104BTi, CDE-114BTi

CDE-125BT, CDE-126BT

INA-W910R

KCE-250BT

2. Lataa asennustiedosto ja firmware-ohjelmisto

Suorita Alpinen ohjelmistopäivitys noudattamalla ohjeita kohta kohdalta.

Cómo actualizar el software de su dispositivo Alpine

1. Lataa Bluetooth Software Update Tool -tiedosto PC-tietokoneeseen, jossa on kiinteä Bluetooth-järjestelmä tai erillinen Bluetooth-sovitin.

2. Pysäköi auto ja sammuta moottori. Jätä virta-avain AAC-asentoon.

3. Avaa Bluetooth-yhteys ja määritä Alpinen nykyinen ohjelmistoversio.

4. Päivitä Bluetooth-ohjelmisto.

Varoitus

• Oikea päivitysohjelmisto riippuu Bluetooth-sovittimen mallista. Varmista Bluetooth-järjestelmän tyyppi ennen päivityksen aloittamista.
  • Päivityksessä tarvitaan tietokone, jossa on sisäänrakennettu tai erillinen Bluetooth-sovitin.
  • Älä päivitä Bluetooth-ohjelmistoa ajon aikana.
  • Älä katkaise virtoja kesken päivityksen. Päivitys keskeytyy ja laite saattaa vaurioitua käyttökelvottomaksi.
  • Päivityksessä katoavat tiedot: käyttäjäkohtaiset asetukset, puhelimien pariliitokset ja muistiin tallennetut puhelinluettelot.

Requirements

Järjestelmävaatimukset

• Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2
  • Microsoft Windows Vista Home Premium
  • Microsoft Windows Vista Business

Liitäntävaatimukset

• PC-tietokone, jossa broadcom-järjestelmä tai Bluetooth-USB-sovitin
  • WIDCOMM- tai Microsoft-Bluetooth-pino
  • Yhteensopiva Alpine-laite

Intel Celeron M -suoritin
410 @ 1,46 GHz
1,46 GHz, 504 MB RAM
Käyttöjärj.: Windows XP SP2
Pino: WIDCOMM 5.1.0.4200

Intel Celeron -suoritin
1066 MHz
1,06 GHz, 240 MB RAM
Käyttöjärj.: Windows XP SP2
Pino: WIDCOMM 5.1.0.3300

Intel Core 2 Duo -suoritin
T7100 @ 1,80GHz
1,79GHz, 984MB RAM
Käyttöjärj.: Windows XP SP2
Pino: WIDCOMM 5.1.0.1700

Intel Core 2 Duo -suoritin
T7100 @ 1,80GHz
1,79GHz, 984MB RAM
Käyttöjärj.: Windows XP SP2
Pino: WIDCOMM 5.1.0.1700

Intel Core 2 Duo -suoritin
T7100 @ 1,80GHz
1,80GHz, 2039MB RAM
Käyttöjärj.: Windows Vista
Pino: Microsoft 6.0.6000.16398

Intel Core 2 Duo -suoritin
T7100 @ 1,80GHz
1,80GHz, 2039MB RAM
Käyttöjärj.: Windows Vista
Pino: Microsoft 6.0.6000.16398

KCE-400BT voidaan päivittää seuraavien Alpine-päälaitteiden osalta: IVA-D511R, IVA-D511RB, IVA-W520R, iXA-W404R, iDA-X305S, iDA-X313, iDA-X311, iDA-X311RR, iDA-X305, iDA-X303, iDA-X301, iDA-X301RR, CDA-105Ri, CDA-117Ri, CDA-118M, CDA-9886M, CDE-W203Ri, CDE-123R, CDE-112Ri, CDE-111R, CDE-111RM, CDE-102Ri, CDE-101R and CDE-101RM.

Jos sinulla on jokin muu laitemalli, ota yhteys jällenmyyjään.

Instructions

(1) Bluetooth-päivitysohjelmisto

Bluetooth Software Update Tool on automaattinen ohjelmisto, joka opastaa sinua päivityksen tekemisessä.

1. Avaa “setup.exe” tiedosto ja seuraa näytön ohjeita. Paina “Next>” painiketta.

3. Valitse ”Start Menu” -kansio, johon haluat luoda ohjelmiston pikakuvakkeen ja valitse ”Install”. Valitse suoraan ”Install” jos esivalittu kohdekansio on mielestäsi oikea.

2. Valitse kohdekansio, johon haluat asentaa ”Bluetooth Software Update Tool” asennustiedoston ja paina ”Next>” painiketta.

4. Asennus on suoritettu loppuun. Valitse ”Finish” ja päivitysohjelmisto on nyt valmiina käytettäväksi.

(2) Bluetooth Firmware -päivitys

Valitse ladattavan käyttöoppaan kieli.

Opetusvideo (CDE-1xxBT)

Video käynnistyy kuvaa klikkaamalla. Käynnistymisessä saattaa mennä muutama sekunti.

Lataa opetusvideo (29,2MB)