FINLAND
 Products  Support and others

Service Pack 2

INE-S900R Service Pack 2 tuo uusia ominaisuuksia laitteeseesi. Päivitys on yhteensopiva vain ALPINE INE-S900R soittimen kanssa.

Service Pack 2 sisältää myös aiemman Service Pack 1 päivityksen.

Tämä päivitys tuo seuraavat uudistukset:

• USB videotoisto (DivX, ASF)
  • Videon toisto pikkunäytöllä
  • USB äänitiedostojen parempi hallittavuus - looginen tiedostolistaus
  • Nopeuskameratiedot kulkusuunnan mukaan*
  • Graafinen käyttöliittymä postinumerohakuun
  • DVD-mekanismin firmware-päivitys
  • Navigoinnin ohjelmistopäivitys

Tiedoksi:

• *Jos laitteesi karttaversio on 1.00, alkuperäinen nopeuskameratietokanta päivittyy.
  • Service Pack 2 on yhteensopiva 1.00 ja 2.00 karttojen kanssa.

Mistä löydän INE-S900R versionumeron

1. Käynnistä INE-S900R. Paina MENU vasemmasta reunasta ja valitse sitten Setup.

Valitse Navi vasemmasta reunasta ja paina Navi Info.

2. Paina View painiketta.

Lataa ohje täältä: