PMD-B200P 2.0 Ohjelmistopäivityksen ohje

Lataa Alpine-navigaattoriisi uusin ohjelmistopäivitys.

PMD-B200P 2.0 Software Improvements – 08.10.2009

Software Improvements

Navigointi

• Äänenvoimakkuuden hallinta on entistä parempi vaihdettaessa Bluetooth-tilasta navigointiin puhelun aikana.

GPS vastaanotto

• Satunnainen GPS-vastaanoton häiriintyminen korjattu.
  • Satunnainen reittipisteiden syötön yhteydessä tapahtunut kaukosäätimen toimimattomuus korjattu.

Bluetooth

• Puhelinluettelon lataaminen molemmista lähteistä (PUHELIN + SIM), vaikka puhelin mahdollistaisi pelkästään puhelimesta lataamisen
  • Nopeampi käyntikorttien lähettäminen usean numeron sisältävissä käyntikorteissa (OPP-tila)
  • Äänenvoimakkuuden maksimointi Bluetooth-puhelun aikana
  • Äänenvoimakkuuden palauttaminen puhelun päättyessä
  • Entistä parempi äänenlaatu
  • Parannettu Blackberryn puhelinluettelon lataamista

Requirements

Requirements

• Nopea internet-yhteys
  • SD-kortinlukijalla varustettu PC-tietokone
  • SD-muistikortti (min 128 MB)

Huomaa: SDHC-muistikortit eivät ole yhteensopivia

Instructions

Instructions

Download

Varmista ennen ohjelmistopäivityksen jatkamista, että PMD-B200P-navigaattorissasi on ohjelmistoversio 2.0. Alla olevista kuvista päätelet helposti, mikä ohjelmisto navigaattorissasi on.

Εγκαταστήστε το λογισμικό 2.0

Vanhemman ohjelmistoversion navigointikuva

Jos laitteessasi ei ole uutta ohjelmistoversiota 2.0, ota yhteys jälleenmyyjään.

Ohjelmistoversion 2.0 navigointikuva

Jos laitteessasi on uusi ohjelmistoversio 2.0, voit jatkaa ohjelmistopäivitystä.