Karttatiedoston päivitys

INE-W611D / INE-W611DC / INE-W611DU navitikun päivitysohje

Rekisteröidy alpine.naviextras.com käyttäjäksi. Lataa ensimmäiseksi "Toolbox" ohjelma tietokoneellesi, ennen kuin jatkat päivityksen tekemistä.

Naviextras Toolbox

Alpine.naviextras.com on Alpinen virallinen karttatoimittaja. Tietyt alpine.naviextras.com toiminnot, kuten karttojen ostaminen, vaativat navigointlaitteen rekisteröinnin.

Laitteen rekisteröinti tapahtuu ilmaisella tietokoneeseen asennettavalla Naviextras Toolbox ohjelmalla sekä omilla käyttäjätiedoilla.

alpine.naviextras.com

Vaatimukset:

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • USB-tikku (Suositus: Min. 16 GB) (FAT32 alustettu)
  • Ohjelma ZIP –tiedostojen purkamiseen

Älä poista päivitystiedostoja / -kansioita USB-tikulta tai lisää tikulle mitään tiedostoja / kansioita manuaalisesti.

Lataa ohje täältä: