FINLAND
 Products  Support and others

Karttatiedoston päivitys 2021.06

INE-F904DC / INE-F904S907 / INE-F904DU / INE-F904TRA navitikun päivitysohje

Täätä voit ladata uusimman karttapäivityksen 2021.06 naviextras.com sivuston sijaan.

Tarkista laitteesi ohjelmistoversio ensin. Päivitysprosessi on erilainen, eri ohjelmistoversioille.

Ohjelmistonversion näet painamalla "Menu" → "Asetukset" → "Yleistä" → "Tietoja"

Laitteet joiden ohjelmistoversio on pienempi kuin “1.4001 1.4001 1.4001”:

Please go to the Alpine Firmware Update page and update the latest firmware for your navigation device:

Laitteet joiden ohjelmistoversio on suurempi kuin “1.4001 1.4001 1.4001” tai suurempi:

Lataa ohje täältä:

Kartta- ja ohjelmistopäivitys:
INE-F904DC / INE-F904S907 / INE-F904DU / INE-F904TRA

download_arrow.jpg2021-06_camperMap.zip – 17.03.2022

Navigointisovelluksen päivitystiedot:

• POI-kohteiden tuontia parannettu
  • POI-kohteiden hakua optimoitu
  • Parannuksia POI-kuvakkeisiin
  • Lisätty eri matkailuautoprofiileja
  • park4night icons displayed on the map
  • Easier park4night access (on top of the camping category)
    • Map display now uses anti-alias display (smooth lines)
    • Includes map database 2021.06
    • Fix speed camera/speed issues in some regions
    • Update of preinstalled speed camera database for Europe

Requirements and limitations

• Linux / macOS / MAC OS / Windows
    • USB stick with minimum 32 GB recommended (freshly FAT32 formatted)

Tärkeää tietoa ohjelmistosta

Lisenssitiedot

Ohjelmistot ovat vapaan lähdekoodin ohjelmistoja

Avoimen lähdekoodin tiedot:

www.alpine.com/e/oss/download