FINLAND
 Products  Support and others

Karttatiedoston päivitys 2021.06

X803D-U / X803D-T6R / X803D-T5 / X803D-P6C / X803D-A3 / X803D-TT / X803D-RN navitikun päivitysohje

Täätä voit ladata uusimman karttapäivityksen 2021.06 naviextras.com sivuston sijaan.

Tarkista laitteesi ohjelmistoversio ensin. Päivitysprosessi on erilainen, eri ohjelmistoversioille.

Ohjelmistonversion näet painamalla "Menu" → "Asetukset" → "Yleistä" → "Tietoja"

Laitteet joiden ohjelmistoversio on pienempi kuin “1.4000 1.4000 1.4000”:

Please go to the Alpine Firmware Update page and update the latest firmware for your navigation device:

Laitteet joiden ohjelmistoversio on suurempi kuin “1.4000 1.4000 1.4000” tai suurempi:

Lataa ohje täältä:

Kartta- ja ohjelmistopäivitys:
X803D-U / X803D-T6R / X803D-T5 / X803D-P6C / X803D-A3 / X803D-TT / X803D-RN

download_arrow.jpg2021-06_standardMap.zip – 17.03.2022

Navigation Application Update Content – Release Notes:

• Improvement of the import function of POI data
  • Improved display of POIs
  • Map display now uses anti-alias display (smooth lines)
  • Includes map database 2021.06
  • Fix speed camera/speed issues in some regions
  • Update of preinstalled speed camera database for Europe

Requirements and limitations

• Linux / macOS / MAC OS / Windows
  • USB stick with minimum 16 GB recommended (freshly FAT32 formatted)

Tärkeää tietoa ohjelmistosta

Lisenssitiedot

Ohjelmistot ovat vapaan lähdekoodin ohjelmistoja

Avoimen lähdekoodin tiedot:

www.alpine.com/e/oss/download