FINLAND
 Products  Support and others

Ohjelmistopäivitys

Tämä ohjelmistopäivitys on tehty iLX-F903D / iLX-F903F312 / iLX-F903DU / iLX-F903S907 / iLX-F903T6 / iLX-F903TRA .

Jos et ole varma päivityksen tarpeesta ja asentamisesta, ota yhteys Alpine-jälleenmyyjään.

Laiteohjelmiston päivityksen sisältö - Julkaisutiedot

• This firmware is updating a new application software of your Head Unit
  • Improved touch button operation
  • Improvement of favorite registration of hands free contact information
  • Fixing error in the Power Management function
  • Fixing error in the DAB linking function

Huomio:

• Tätä päivitystä ei tarvita, jos ohjelmistoversio on “5.3000 5.3000 5.3000” tai suurempi.

Requirements and limitations

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • USB stick with minimum 1 GB recommended (freshly FAT32 formatted)
  • Ohjelma ZIP –tiedostojen purkamiseen

Lataa ohje täältä:

Tärkeää tietoa ohjelmistosta

Lisenssitiedot

Ohjelmistot ovat vapaan lähdekoodin ohjelmistoja

Avoimen lähdekoodin tiedot:

www.alpine.com/e/oss/download

Ohjelmistopäivitys iLX-F903D / iLX-F903F312 / iLX-F903DU / iLX-F903S907 / iLX-F903T6 / iLX-F903TRA -soittimelle

download_arrow.jpgiLX-F903D_USB-Stick1.zip – 18.10.2021

download_arrow.jpgiLX-F903D_USB-Stick2.zip – 18.10.2021